IX. Üniversitelerarası Cinsel Taciz ve Saldırı İşbirliği ve İletişim Grubu Çalıştayı Düzenlendi​

Hacettepe Üniversitesi Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi’nin (HÜKSAM) ev sahipliği yaptığı, 27 Kasım 2015 tarihinde yapılan IX. Üniversitelerarası Cinsel Taciz ve Saldırı İşbirliği ve İletişim Grubu Çalıştayı’na farklı üniversitelerden kırka yakın akademisyen katıldı. Çalıştaya İstanbul Bilgi Üniversitesi Cinsel Tacizi ve Saldırıyı Önleme Birimi’ni temsilen Gökçeçiçek Ayata katıldı.

CTS İletişim Ağı, 28 Mayıs 2012 tarihinde Ankara Üniversitesi’nin ev sahipliğinde, "Üniversitelerde Cinsel Taciz ve Cinsel Saldırıya Karşı Üniversitelerde Neler Yapılabilir?” başlığıyla düzenlenen toplantı sonucunda cinsel taciz, saldırı ve ayrımcılığa karşı üniversitelerarası iletişim ve dayanışma amaçlı kurulmuştur. CTS Ağı, üniversitelerde cinsel taciz ve cinsiyet ayrımcılığı konusunda bilgi paylaşımı ve haberleşmenin yapıldığı, üyeleri tarafından yılda iki kez farklı üniversite ev sahipliğinde çalıştaylar düzenlenen aktif bir iletişim, işbirliği ve dayanışma ağıdır.

Haberin tamamı için tıklayınız.

CTS İletişim Ağının çalıştay raporları için tıklayınız.